Alli

Real, PSG şi Bayern se bat pentru un jucător de la Tottenham

Elena Alexandra

Fotbalistul a semnat un contract cu conducerea clubului, care va expira în 2021. Transferul la o altă echipă va fi posibil doar pentru o sumă foarte mare. Bayern l-a apreciat pe mijlocaș cu 100 de milione de euro, fapt ce micșorează șansele ca Alli să rămână la Tottenham, care l-au cumpărat cu 5 milioane de euro de la MK Dons în 2015.

Vedeta de la Tottenham este tentată de cluburile mari, cu speranța că îl vor convinge să părăsească până la vară echipa. Jucătorul de origine nigeriană este curtat de mai mult timp de madrilieni și de catalani, însă nu se grăbește să facă o alegere.

Puştiul lui Tottenham are în spate două sezoane de Premier League. A fost remarcat încă din sezonul trecut, iar în acestă stagiune nu a încetat să progreseze marcând 13 goluri în 30 de meciuri. Două  dintre baloane le-a înscris în meciul cu Chelsea, iar prin acest fapt a întrerupt seria lor de 13 victorii consecutive. De la începutul carierei sale până în momentul de față a marcat 47 de goluri, dintre care 23 în cele două sezoane Premier League. Dele Alli și-a început cariera în clubul City Colts în anul 2007.