Surse: Bărbatul de 36 de ani, care a murit strivit de un copac în stânga Nistrului ar fi regizorul Arcadie Spoială

Ala Găină

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă. Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, victima ar fi cunoscutul regizor și director de imagine, Arcadie Spoială. 

Potrivit presei din stânga Nistrului, tragedia s-a produs în seara zilei de 11 iunie, în jurul orei 22:00, în satul Harmațca.

Mai multe familii se odihneau într-un cort. Una dintre ele este originară din Republica Moldova și a mers în regiunea transnistreană în ospeție.

Când a început furtuna, cu toții au auzit un vuiet mare, au luat copiii în brațe și au ieșit în fugă afară. Totuși, bărbatul în vârstă de 36 de ani nu a reușit să iasă din cort. La un moment dat, peste cort a căzut o creangă mare și grea. Totul s-a întâmplat în fața soției și copiilor bărbatului.

Prietenii lor au chemat imediat o ambulanță și, pentru a nu pierde timpul, au urcat victima în automobil și au mers spre întâmpinarea medicilor.

Bărbatul a fost predat ambulanței în apropierea satului Goian. El a fost transportat la Spitalul Raional Central din Dubăsari, însă, pe drum, a decedat din cauza traumatismelor prea grave.