De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! 65 de elevi de la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” s-au intoxicat în masă. 20 de copii internați, inclusiv unul la reanimare

Toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al in…

Actualizat acum 14 ore

(AUDIO) Lecție de „istorie” la Liceul „Vasile Vasilache”: „Dacă la parlamentare câștigă tot opoziția, Șor și gașca de ratați, a doua zi Rusia va fi aici”

Ala Găină

O profesoară de la Liceul „Vasile Vasilache” din capitală a fost înregistrată când „preda” elevilor de clasa a 8-a cum să voteze părinții la alegerile din 20 octombrie. Potrivit acesteia, „dacă la parlamentare câștigă tot opoziția, Șor și gașca de ratați, a doua zi Rusia va fi aici”. Înregistrarea audio a fost publicată de bloggerul Eugen Luchianiuc. 

„Dacă la următoarele alegeri parlamentare va obține majoritate în Parlament tot opoziția aceasta Șor și toată gașca asta de ratați, care a fost până acum la putere și ne-a sărăcit, atunci, rușii a doua zi sunt aici. Și ei vor deschide al doilea front spre Ucraina. E clar? Iar ucrainenii se vor apăra și vor împușca încoace, cu rachete, cu bombe, cu tot ce va fi. Și atunci nu ne va salva nimeni, ne vor demola și nu vom mai avea nici ceea ce avem la ziua de astăzi. Așa le explicați părinților voștri, buneilor voștri și să aleagă un curs corect. E clar?”, se arată în înregistrarea care ar aparține Mariei Ciutea, „Ambasadoare” a Uniunii Europene la Liceul Teoretic „Vasile Vasilache” din capitală.

 Direcţia Educaţie Tineret şi Sport a Capitalei s-a autosesizat, iar pe acest caz va fi iniţiată o anchetă.