De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! 65 de elevi de la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” s-au intoxicat în masă. 20 de copii internați, inclusiv unul la reanimare

Toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al in…

Actualizat acum 12 ore

CEC i-a înregistrat pe Renato Usatîi și Vasile Tarlev în cursa pentru prezidențiale

Adrian Sirbu

Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat înregistrarea a doi candidați la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024: Renato Usatîi, desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru” și Vasile Tarlev, desemnat de Partidul Politic „Partidul pentru Viitorul Moldovei”.

În același context, CEC a înregistrat simbolurile electorale ale candidaților pentru imprimarea în buletinul de vot la alegerile prezidențiale, reprezentanții candidaților în Comisia Electorală Centrală și a confirmat persoanele responsabile de finanțe (trezorier).

Lista candidaților înregistrați pentru alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova o puteți vedea accesând următorul link: https://a.cec.md/ro/candidati-inregistrati-16220.html .

Mai multe informații despre procesul de organizare și desfășurare alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 20 octombrie 2024 puteți găsi pe pagina web oficială a Comisiei https://cec.md, la rubrica „Alegeri prezidențiale 20.10.2024”.