acrobatii

(FOTO) Spectacol aviatic INEDIT la Aeroportul din Chișinău

Cristina Dogot

 Timpul era unul posomorât, însă show-ul a durat nouă ore, iar spectatorii au  avut ocazia să vadă acrobații aviatice grandioase, tehnică specializată, să examineze interiorul și exteriorul avioanelor, au putut intra  și în cabina piloților pentru câteva minute, chiar dacă au așteptat ore în șir formând cozi lungi pentru a intra acolo.

cozi pentru a intra in avion

La eveniment au participat peste 50 de piloți profesioniști din Republica Moldova și România, dar și echipa din țările baltice ”Baltic Bees”, care au demonstrat arta de a manevra avioanele, executând cele mai complicate acrobații.

„Este o plăcere pentru Aeroclubul României să fie, din nou, la Chişinău. Am început această cooperare acum câţiva ani şi a devenit o tradiţie”, a comunicat directorul general al Aeroclubului României, George Rotaru.

inimioara

Micuții nu au lipsit de la eveniment, iar pentru ei a fost amenajat un loc special, unde au fost organizate o mulțime de concursuri și jocuri interesante. Prezența lor nu a lipsit nici la acrobațiile inedite și mare le-a fost mirarea.

copiii

Precizăm că Aeroportul Internațional din Chișinău organizează în fiecare an asemenea evenimente, astfel se adună iubitorii de aviație, dar și tineri care pot învăța o mulțime de lucruri frumoase.