De Ultimă Oră

Prețul la gazul natural ar putea crește cu 4 lei pentru un metru cub. Solicitarea Moldovagaz

Moldovagaz solicită majorarea tarifului la gaze naturale cu 30%, ceea ce ar însemna o creștere cu patru lei pentru un metru cub. Potrivit ANRE, „solicit…

Actualizat acum 13 ore

Acțiune pentru incluziune și diversitate

Înscrie-te la școala de vară „Acțiune pentru incluziune și diversitate” și învață cum să combați fenomenul de discriminare și ură

Cristina Parpalov

Scopul școlii de vară este de a consolida capacităţile elevilor, studenţilor și reprezentanţilor organizaţiilor neguvernamentale de a identifica și combate fenomenul de discriminare și ură, bullying-ul și cyberbullying-ul, precum și de a promova un mediu social inclusiv și sigur pentru toți.

Echipa proiectului și specialiști naționali din domeniu au pregătit ateliere de lucru interactive, instruiri (despre drepturile omului și nediscriminare, discursul și infracțiunile motivate de ură, bullying și cyberbullying, dar și mecanismele de protecție față de acestea), activități de team building și seri tematice pentru cei 20 de participanți.

Candidații urmează să corespundă următoarelor cerințe:

1. Să fie elev, student și/sau reprezentant al organizațiilor din domeniul drepturilor omului și tineret, cu vârste între 18 și 25 de ani;
2. Să cunoască limba română;
3. Să fie disponibil(ă) să participe la școala de vară în afara mun. Chișinău pe întreaga durată (5 zile);
4. Să completeze formularul de participare anexat mai jos.

Participarea la școala de vară este gratuită. Cheltuielile de transport, cazare și alimentare ale participanților vor fi acoperite de Coaliția Nediscriminare. Locul desfășurării va fi comunicat participanților selectați.

Pentru a participa la această școală de vară completează FORMULARUL până la 26 iunie 2017.

Candidații originari din partea stângă a Nistrului sunt încurajaţi să se înscrie la concurs.

După încheierea etapei de înscriere doar cei selectați vor fi contactați de către coordonatorul evenimentului.

Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta la adresa electronică: [email protected], sau la numărul de telefon 079556429.
Persoană de contact: Roman Banari, coordonator de proiect.