Dodon accident mașina

Detalii despre starea sănătății Președintelui Republicii Moldova

Luni, 10 septembrie 2018, 13:24

Au apărut informații noi despre starea de sănătate a Președintelui Republicii Moldova, care pare să fie mult mai complicată decât s-a declarat ieri.

Unul dintre liderii PSRM, consilierul municipl Ion Ceban, foarte apropiat șefului statului, a scris în această dimineață că Dodon ar suferi de probleme la coloana vertebrală, iar mama președintelui ar fi fost supusă unei operații.

Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecinețele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atât la dumnealui, la coloana vertebrală, cât și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală. Ne rugăm pentru sănătatea familiei prezidențiale, care din fericire a ieșit fără victime din acel accident foarte și foarte dubios. După toate evidențele care reies din imagini, el a fost mai curând unul înscenat, decât întâmplător și îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viața și sănătatea șefului statului”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Deocamdată nu avem un comunicat al medicilor cu privire la starea de sănătate a Președintelui și a membrilor famliei sale.