ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Unirea Torino SOR

„Jos mafia”, „Șor la pușcărie”! Diaspora a protestat împotriva concertelor organizate de Ilan Șor

Luni, 19 noiembrie 2018, 08:33

Simpatizant al Partidului ȘOR, către un protestatar moldovean de la Torino: „Un om normal stă acasă lângă familie, dar nu șterge cu*** la Italia”, asta după ce mai mulți moldoveni au venit să își manifeste nemulțumirea față de concertul organizat de Partidul „ȘOR”.

Protestatarii îi acuzau pe organizatorii concertului că sunt niște trădători și lucrează pentru niște hoți.

În replică, un membru din echipa lui Șor, care a organizat concertul, a zis că „Un om normal stă acasă lângă familie, dar nu șterge cu*** la Italia”.

Amintim ca ieri, 18 noiembrie diaspora Republicii Moldova din Torino, Padova și Venezia au protestat „împotriva instaurării regimului de tiranie și teroare în Republica Moldova.

"În Torino, protestatarii practic și-au deconspirat scopurile, venind cu o declarație pur politică privind alegerile și guvernarea actuală din Moldova. A devenit evident faptul că evenimentele cultural-informative organizate pentru diasporă sunt doar un pretext pentru a atrage reprezentanții diasporei la acțiuni de protest și a-i manipula", a declarat vicepreședintele Partidului “ȘOR”, Marina Tauber.