ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

Șapte români au murit de COVID-19 de la începutul epidemiei

Șapte români au murit de COVID-19 de la începutul epidemiei

21-03-2020 12:10

Șapte cetățeni români au murit în străinătate în urma infectării cu coronavirus, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, de la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, 7 cetățeni români au decedat ca urmare a infecției cu COVID-19: 6 în Italia și 1 în Franța.

Până în prezent, 30 de cetățeni români din străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus. 23 de romani diagnosticați cu noul coronavirus sunt în Italia, doi în Namibia și câte unul în Spania, Luxemburg, Irlanda, Tunisia și Franța.

În România, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 367, potrivit datelor comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă, 21 martie31 persoane au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și una la Iași).