Schimbare de macaz la Primăria Chişinău! Silvia Radu este noul primar interimar al capitalei

Schimbare de macaz la Primăria Chişinău! Silvia Radu este noul primar interimar al capitalei

Luni, 6 noiembrie 2017, 09:23

Fosta directoare a companiei „Gas Natural Fenosa”, Silvia Radu, și consilierul municipal PPEM, Ruslan Codreanu, au fost numiți în calitate de viceprimari ai Capitalei. Anunțul a fost făcut de către primarul general interimar, Nistor Grozavu, în dimineața zilei de astăzi, menționând totodată că se retrage din funcția pe care o exercită la moment. Astfel, primar interimar devine Silvia Radu.

Potrivit Ziarului de Gardă, în cadrul alegerilor prezidențiale din 30 octombrie 2016, la care a participat și Silvia Radu, proaspăt numită în funcția de primar general interimar al Capitalei, a obținut 1472 voturi în mun. Chișinău, ceea ce reprezintă  0,35 % din totalul voturilor valabil exprimate, conform datelor CEC.

Dintre toți candidații la Președinție, Silvia Radu a fost identificată ca cea mai bogată, declarând în ultimii doi ani venituri de aproape 13,5 milioane de lei moldovenești.

Casa familiei Radu:

jj

În acelaşi timp, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, consideră că în spatele numirii de astăzi a Silviei Radu în funcția de primar general interimar, ar sta Partidul Democrat. „PD a introdus-o abuziv pe ușa din spate a primăriei, violând în mod barbar, orice norme democratice în acest sens”, scrie Munteanu pe facebook.

Ți-a plăcut articolul? Abonează-te:

Sau distribuie-l și tu:

Distribuie