f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Gheorghe Cavcaliuc

ULTIMA ORĂ// BREAKING NEWS// Magistrații au emis mandat de AREST pe numele liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc

19-11-2021 10:58

La demersul procurorului PCCOCS, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana au dispus plasarea în arest preventiv a liderului PACE, fost șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc (în absența acestuia, ulterior citării), pentru un termen de 30 de zile.

Potrivit PCCOCS, acesta este învinuit de fabricarea dosarelor în privința cetățenilor Gheorghe Petic și Ruslan Verbițchi.

„Dosarele vizate țin de înscenarea unui viol și înscenarea transportării ilegale a cartușelor „Kalașnicov” în Ucraina – cauze penale fabricate în anul 2018 de către Inspectoratul General al Poliției. În ambele cauze figurează mai mulți bănuiți și învinuiți, dintre care sunt și persoane plasate în arest preventiv.

Așa cum ambele dosare de investigare a acestor cauze penale prezintă un interes social sporit, PCCOCS va continua să informeze publicul despre avansarea investigațiilor, în măsura în care desfășurarea acestora și drepturile figuranților nu ar fi afectate”, se mai arată în comunicatul PCCOCS.