f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Vasile Costiuc

(VIDEO) Vasile Costiuc, liderul „Democrației Acasă”, reținut în dosarul terenurilor de la Durlești

12-01-2022 07:04

Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), în dimineața zilei de miercuri, 12 ianuarie curent. Despre acest lucru a anunțat chiar acesta pe pagina sa de Facebook, unde a filmat în direct și începutul operațiunii.

Din imaginile video se vede cum ofițerul de urmărire penală al CNA, însoțit de mascați și poliție l-a informat că are o ordonanță de reținere pe numele lui Vasile Costiuc în cadrul „unei cauze penale”. Acesta s-a arătat vădit deranjat că este filmat.

Presa scrie că printre reținuți este și fostul deputat democrat Veceaslav Nedelea.

„Suntem la patru adrese din raza municipiului Chișinău, unde efectuăm acțiuni de urmărire penală la persoane care au intrat ilegal în posesia terenurilor, fiind în cercul de apropiați ai fostului primar. Vom reveni cu detalii”, declară CNA.

SS