dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

Mars entru Moldov PSRM Igor Dodon

Zinida Greceanîi: "PSRM este singurul partid din Moldova, care poate apăra poporul moldovenesc"

Duminică, 18 noiembrie 2018, 07:25

Membrii şi simpatizanţii PSRM au pornit în marş spre Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Mii de oameni din diferite colţuri ale Republicii au pornit din două direcţii de la Circ şi de la AŞM.

Anterior, preşedinta partidului, Zinaida Greceanîii, a anunţat că în cadrul evenimentului vor fi făcute publice angajamentele PSRM pentru următoarele alegeri parlamentare şi pentru un eventual mandat cu majoritatea socialiştilor în Parlament.

Igor Dodon Zinaida Grreceanîi

''PSRM este singurul partid din Moldova, care poate apăra poporul moldovenesc şi ţara de batjocura actualei guvernări, dar şi tentativele acesteia de a lichida ţara.'' declaraţia a fost făcută de liderul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi.

Igor Dodon PSRM

''Noi am invins in 2016, in pofida la tot noi am invins...si acesti 2 ani dupa 2016 au aratat forte multe. 2019 este anul nostru este anul poporului...Si noi suntem obligati sa castigam dupa 10 ani de pagube. Noi moldovenii suntem rabdatori dar ajunge..noi trebuie sa batem cu pumnul in masa si sa spunem ajunge.'' susține Igor Dodon