ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

fff

26 de ani fără Ion și Doina Aldea-Teodorovici// Unioniștii au depus flori la mormântul interpreților

Marți, 30 octombrie 2018, 11:18

Astăzi, 30 octombrie, se împlinesc 26 de ani de la moartea regretaților interpreți Ion și Doina Aldea-Teodorovici. Aceștia au decedat în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992, într-un tragic accident rutier în drum de la București spre Chișinău.

Mai multe evenimente de comemorare a interpreților basarabeni Doina și Ion Aldea-Teodorovici au avut loc astăzi la Chișinău, când se împlinesc 26 de ani de la moartea tragică a artiștilor.

La mormântul lui Ion și Doina Aldea-Teodorovici de la Cimitirul Central din Chișinău, tinerii de la Asociația „UNIREA-ODIP” au organizat depuneri de flori și un recital de cântec patriotic.

ddd

Amintim că tragicul accident rutier s-a produs la aproximativ ora două în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992, la o distanță de circa 49 de km de București. Mașina a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un copac de marginea drumului. Impactul cu arborele s-a produs în partea din spate a automobilului, unde pe bancheta din spate se aflau Ion și Doina Aldea-Teodorovici.

dd

Artistul a decedat pe loc, fiind strivit de fiare. Interpreta a murit în drum spre Spitalul de Urgență din București.

ss