f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Chisinau Suceava

FOTO/ Eveniment istoric: Municipiul Chișinău s-a înfrățit cu Suceava

27-11-2021 13:59

Încă un eveniment istoric de apropiere a celor două maluri de Prut. Municipiul Chișinău este, începând de astăzi, înfrățit cu municipiul Suceava din România.

Acordul de înfrățire cu primarul Ion Lungu a fost semnat de primarul Chișinăului, Ion Ceban. 

Potrivit acestuia, acordul prevede consolidarea relațiilor de cooperare și promovare în comun a unor proiecte de dezvoltare comercial-economică între orașe, de obținere a finanțărilor pentru derularea unor programe privind protecția mediului, serviciilor edilitare, precum și organizarea schimburilor de experiență și bune practici în domeniul medical, în scopul familiarizării reciproce cu noile tehnologii în sfera proceselor de diagnosticare și tratament.

Relațiile dintre Chișinău și Suceava s-au dezvoltat și consolidat prin organizarea vizitelor oficiale, asigurarea comunicării și a schimbului de informații cu scopul de a îmbunătăți activitatea și serviciile oferite de administrația publică locală.

Chisinau Suceava

Prin semnarea Acordului de înfrățire dintre Chișinău și Suceava, se propune intensificarea schimbului de experiență în domeniul de învățământ, cultură, sport și turism care vor contribui la dezvoltarea durabilă a orașelor. Primăria Chișinău are o colaborare frumoasă și cu județul Suceava. În acest an am semnat și un Acord cu conducerea Județului”, a scris Ceban pe Facebook. 
Chisinau Suceava