f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Daniel Ioniță

(VIDEO) Ambasadorul României, mesaj de Crăciun: „Relația specială dintre Rep. Moldova și România e caracterizată de dragoste frățească”

24-12-2021 16:28

„Relația specială dintre Rep. Moldova și România e caracterizată de dragoste frățească”. Declarația a fost făcută de Excelența Sa, Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, în cadrul mesajului de felicitare cu ocazia Crăciunului.

„Perioada sărbătorilor de iarnă, Crăciunul, în special, este cea mai frumoasă frumoasă a anului. Este vremea când ne gândim la familie, când ne gândim la iubire, când vrem să fim înconjurați de dragoste și speranță. Această perioadă poate fi replicată și în ceea ce privește relațiile speciale dintre România și R. Moldova, care sunt caracterizate de dragostea frățească și, în același timp, anul acesta au renăscut cu un optimism și speranțe noi. Vă doresc tuturor să fiți sănătoși, să aveți parte de bucurie și speranțe, de prosperitate și de multă, multă sănătate. Crăciun fericit și la mulți ani!”, a declarat Daniel Ioniță în mesajul său de felicitare.