f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Vlad Bilețchi, 1 decembrie

Vlad Bilețchi (AUR): „Nu mai avem nevoie de experimente și soluții miraculoase, avem nevoie de un singur lucru – REUNIRE”

01-12-2021 19:07

Reunirea este singura soluție pentru revenirea în albia normalității. Declarația aparține liderului AUR Moldova, Vlad Bilețchi, care a declarat, cu ocazia împlinirii a 103 ani de la Marea Unire, că timp de 30 de ani de la proclamarea independenței, o mulțime de șmecheri au încercat să zădărnicească procesul de reunire și revenire în arealul devenirii etnice a poporului român. Potrivit lui Bilețchi, în toată această perioadă s-au inventat probleme și scuze, soluții și idei, iluzii și vise pentru a menține Republica Moldova separată de Patria-Mamă, România.

Au trecut 103 ani de la Unirea tuturor românilor în cadrul statului național, unitar ROMÂN.

Au trecut 30 ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova față de Uniunea Sovietică în componența căreia am ajuns prin violență armată și contrar voinței noastre.

În tot acest răstimp, mai șmecherii locurilor noastre au încercat să zădarnicească procesul de ReUnire și revenire în albia firească, în arealul devenirii etnice a poporului român.

Au inventat probleme și scuze, soluții și idei, iluzii și vise pe care le-au administrat cetățenilor dintre Prut și Nistru pentru a păstra în continuare această entitate separată de România.

Suntem convinși, trecuți prin multe experimente politice pe mal de Bâc: unii au promis refacerea Uniunii Sovietice, alții ne-au promis comunism, alții au promis Integrare Europeană, alții au promis lupta cu corupția, și mai nou - vremuri bune.

Toate s-au dovedit a fi minciuni și pretexte pentru a-și instaura și menține puterea și interesele de grup, în detrimentul majorității populației dintre Prut și Nistru.

Nu mai avem timp de pierdut, nu mai avem nevoie de experimente și soluții miraculoase, de miliarde furate și întoarse (care nu se mai întorc), de dosarul guvernării comuniste (care nu există, mulțumită lui Filat) de Moldova "independentă" (promisă de Plahotniuc) și nici de vremurile ne-"bune" promise de Maia Sandu.

Avem nevoie de un singur lucru - de REUNIRE!”, a declarat liderul AUR, Vlad Bilețchi.