Mergi la conținut

Despre Noi

Liber TV reprezintă o sursă media pro-românească, unionistă, independentă și echidistantă din Republica Moldova. Actualmente, o mare parte din mass-media din Republica Moldova este politizată și nu reflectă obiectiv realitățile din Republica Moldova, astfel cititorii fiind manipulați și dezinformați. Proiectul Liber TV este un proiect alcătuit din tineri ambițioși și profesionaliști, care vor dezvolta o platformă de informare veridică și echidistantă. Portalul online de știri – libertv.md a fost lansat pe data de 17 februarie 2016 și a început să aibă un impact pozitiv, fiind citit atât în Republica Moldova, cât și în România. Astfel, proiectul își propune dezvoltarea portalului online de știri libertv.md, dar și tipărirea unei publicații periodice bilunare, care va fi distribuită gratuit în școli, universități, precum și în mai multe localități din Republica Moldova.

Scop
Portalul libertv.md dorește să devină cea mai bună platformă de informare, recreere, motivare și culturalizare a cetățenilor de orice vârstă din Republica Moldova. Prin aceste modalităţi tindem să fim principalul site din Republica Moldova și România prin diversitatea conținuturilor, să prezentăm materiale echidistante şi interesante şi să fim prima alegere a vizitatorilor în materie de știri din mediul online, fiind accesaţi de pe fiecare dispozitiv conectat la internet.

Proiectul dat vine să culturalizeze masele și să contribuie la socializarea indivizilor, nu vine să aducă divertisment ieftin ce poate fi găsit oriunde, zvonuri sau bârfe. Suntem o sursă de informare liberă, fapt care va crea și un public liber în gândire, abordare și acțiuni.

Conţinutul şi organizarea portalului
Conţinutul este format preponderent din ştiri, care sunt structurate în cadrul a mai multor categorii, precum: Politic, Social, Economic, Interviuri, Divertisment etc.

Liber TV va publica periodic interviuri, editoriale, sondaje, vox-uri, cât şi discuţii exprimate liber pe teme de actualitate. De asemenea, portalul va dezvolta și alte proiecte proprii menite să dezvolte societatea.

Notă!
Orice material de pe site poate fi reprodus şi distribuit gratuit în limita a 500 de semne, cu condiţia indicării sursei şi a link-ului activ al website-lui în primul aliniat al textului preluat. În momentul preluării anumitor ştiri sau informaţii de pe libertv.md este interzisă modificarea conţinutului sau schimbarea numelui autorului şi a sursei originale.