Ziua Orașului

14 evenimente alternative la care poți să mergi de Hramul Orașului

Marți, 10 octombrie 2017, 17:07

În acest an, chișinăuienii sărbatoresc 581 ani de la prima atestare. Cu această ocazie se organizează un program vast festiv în centrul capitalei, dar și multe surprize pentru locuitorii Chișinăului.

Iată unde poți petrece ziua de sâmbătă, 14 octombrie, pentru a avea o zi plină de distracție.

8:00 -  TÂRG de haine ASAGAYA / Reduceri 70%

Sâmbătă, 14 octombrie, UNIC et. 3, ASAGAYA te invită să-ți reînoiești garderoba cu haine stilate.Colecția de Primăvară, Vară și Toamnă vor fi la reduceri de -20%, -50%, -70% doar în această zi!Scrie-le prietenelor și invită-le la un shopping rațional!

10:00 - Foto la Uscat ediția 10

Dacă ai un aparat de fotografiat și lucrări care crezi că merită văzute, atunci ești așteptat sâmbătă, 14 octombrie, între orele 10:00 și 17:00, pe strada pietonală din Chișinău, unde va avea loc o nouă expoziţie de fotografie în aer liber.

Toți iubitorii de artă fotografică sunt invitați să admire lucrările întinse pe sfori. Astfel, profită de această ocazie oferită de Foto Club Moldova și imprimă-ţi pozele. Vei avea nevoie doar de nişte cleşti de uscat şi tot ce îți rămâne să faci e să expui publicului lucrările tale, care îți aparțin și a căror autor ești tu.

10:00 - Expoziție Auto SMOTRA.MD de Ziua Orașului Chișinău!

Echipa SMOTRA.MD invită toți pasionații de cultura auto pe bd. Ștefan cel Mare, unde va avea loc expoziția automobilistică cu cele mai deosebite mașini care pot fi întâlnite în țara noastră - automobile din clasa sport, luxury, retro sau low, le găsiți pe toate într-o singură zi și într-un singur loc!

Locația - între Camera de Comerț și Industrie și Ambasada Ungariei.

10:00 - Atelier de Organizare Comunitară

În cadrul acestui seminar participanții vor învăța: despre diferitele metodologii folosite pentru schimbare socială; cum să folosească instrumentul de planificare a strategiei de advocacy propus de Acamedia Midwest (definire problema, analiza situației, identificare aliați, ținte, tactici) despre dinamica de grup și relațiile care se constituie între membrii acestui; să comunice cu alți membri ai comunității; despre modurile de soluționare a problemei; să implice și alți actori relevanți (presa, autoritățile publice locale, societatea civilă, mediul de afaceri etc.)

11:00 - Toamna de aur

 

Stația Orășenească a Tinerilor Turiști din municipiul Chișinău, organizează în perioada 13-14 octombrie 2017, cupa deschisă a municipiului Chișinău la orientare sportivă consacrată hramului orașului.

Centrul competițional va fi situat pe stadionul din apropierea L.T. „Mihai Grecu”, din sectorul Botanica.

12:00 - Festivalul Concurs Internaţional de Dans „HAI LA JOC”

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” invită ansamblurile de dans pentru participarea la Festivalul- Concurs Internațional de Dans „HAI LA JOC”, ediția 2017.

Scopul acestui consurs ține de valorificarea potenţialului artistic al copiilor şi tinerilor prin promovarea folclorului naţional şi al schimbului de experienţă cu ansamblurile de peste hotare.

14:00 – Cupa municipiului Chișinău la sărituri

Toți sportivii și amatorii sunt invitați la concursurile de depășire a obstacolelor! Pe 14-15 octombrie la Budești, în complexul sportiv „Sparta”, va avea loc Cupa Cupa municipiului Chișinău la sărituri, competiție programată chiar de Hramul orașului.

17:30 - Happy Birthday, Chișinău!

 

Sărbătorește Ziua Chișinăului împreună cu noi! Te așteptăm pe tine și prietenii tăi la un program dedicat orașului nostru! Îți vei testa cunoștințele în istoria, cultura, arta și tradițiile Chișinăului/Moldovei într-un quest și vei avea parte și de gustări tradiționale.

18:30 – Spectacolul „Arta conviețuirii”

„Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. „Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

19:00 - Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. În roluri: Daniela Burlaca, Boris Cremene, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Radmila Popovici, Ștefan Bouroșu, Andrei Malcoci, Adriana Bîtcă, Alina Zmeu, Ana-Sia Cărăuș, Doina Țoșca.

Citește continuarea pe https://zugo.md/