ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Game of Thrones

Când va fi difuzat al optulea sezon al serialului „Game of Thrones”?

Marți, 13 noiembrie 2018, 14:31

Al optulea şi ultim sezon al serialului TV „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019, în luna aprilie.  Luna, în care urmează să fie difuzat serialul, s-a strecurat într-un video publicat pe pagina de Facebook a Game of Thrones.

Scenariul este semnat de Jane Goldman („Kick-Ass”, „Kingsman”) şi de scriitorul George R. R. Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV “Game Of Thrones”.

„Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate”, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros.

Cu o performanță de 30 de milioane de spectatori s-a încheiat în vara anului 2018 cel de-al șaptelea sezon al producției.