dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

ff

Ești licean sau student amator de competiții și setos de cunoștințe? Participă la cea mai neobișnuită tabără a anului 2018!

Sâmbătă, 5 mai 2018, 18:58

Ești licean sau student amator de competiții și setos de cunoștințe? Participă la cea mai neobișnuită tabără a anului 2018! Este vorba de Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, care a ajuns la a 12-a ediție și va avea loc în acest an pe 1-8 august.

Tabăra este organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, care a pus bazele multor concursuri de erudiție și cultură generală din Moldova – „Ce? Unde? Când?” , „Erudit Cafe”, „Pub Quiz EpIQ”, „Brain Ring” ș.a. Acestea și multe alte competiții intelectuale și sociale fac parte din programul inedit al Taberei de Jocuri Intelectuale, care sunt completate de nopți albe petrecute în jurul meselor cu jocuri de societate sau la taclale cu cei mai erudiți jucători din Moldova, precum și cu alți tineri curioși și inventivi.

Tabără de Vară de Jocuri Intelectuale se desfășoară cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, ceea ce permite ca participarea să fie absolut gratuită. Elevii și studenții din Republica Moldova și România, cu vârstele cuprinse între 15-20 de ani pot completa formularul de participare până pe 21 mai 2018 pe adresa https://tinyurl.com/ydgoqjhg. 56 de candidați vor fi selectați pentru participare la tabără, așa că nu rata ocazia!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.