ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

kk

Primăvara te întâmpină cu un concert vocal-simfonic extraordinar organizat de Filarmonica Națională

Joi, 1 martie 2018, 15:53

Primăvara începe cu surprize pentru iubitorii de muzică vocal-simfonică. Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” organizează mâine, 2 martie, un concert vocal-simfonic dedicat sărbătorii de Mărțișor.

Evenimentul va avea loc la ora 18.00 și este organizat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Pe scenă vor evolua soliștii Andrei Jilihovschi (bariton), Igor Țurcanu (tenor), Maestru în Artă, Tatiana Costiuc (soprano), Maestru în Artă, Anastasia Cușnir (soprano) și Marina Puțuntică (soprano).

Totodată, va evolua Capela Corală Academică „Doina”, director artistic și prim-dirijor – Ilona Stepan, Artistă Emerită și Orchestra Simfonică a Filarmonicii, director artistic și prim-dirijor – Mihail Agafiţa, Artist al Poporului.

kk

Surprizele nu se opresc aici! Pe data de 6 martie, la ora 18.00, va avea loc Duetul de pianiști Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici, Maeștri în Artă la 25 ani de activitate artistică. În program: M.P. Musorgski – Tablouri dintr-o expoziție și S. Rahmaninov – Poemul “Clopotele”.

Același concert va avea loc pe data de 4 martie la Tiraspol, iar pe 10 martie la Sângerei.

jj