ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Dor de casă

Trupa creștină Not an Idol dă startul noului său turneu național „Dor de casă”!

Miercuri, 11 aprilie 2018, 18:05

Trupa creștină Not an Idol dă startul noului său turneu național cu genericul „Dor de casă”. Astfel, începând cu 12 aprilie, timp de 2 săptămâni, Not an Idol va organiza concerte în mai multe localități din Republica Moldova.

Conceptul turneului „Dor de casă”

La început era Cuvântul și Cuvântul era cu Dumnezeu si Cuvântul era Dumnezeu. Domnul Dumnezeu a făcut pe om din țărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viață și omul s-a făcut astfel un suflet viu. Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit și a pus acolo pe omul pe care îl întocmise. Acasă, pentru om, a însemnat locul unde se întâlnea în răcoarea dimineții cu Dumnezeu și se simțea mereu copleșit de iubirea Lui….Dar, prin neascultare omul a rupt această relație cu Tatăl. Astfel că „acasă” a devenit pustiul nesiguranței prin care oamenii pribegesc și caută rostul vieții. Unii încearcă să-și găsească stabilitate în această lume, dar, în cei mai mulți există o dorință puternică, un dor care arde în pieptul lor de a fi din nou acasă. Dorul de cer. Acolo, unde este adevărata noastră casă, unde vom locui pentru totdeauna cu Tatăl.

 

Itinerarul turneului

12 Aprilie – orașul Cupcini, raionul Edineț (Casa de Cultură, str.Livezilor, 12). Intrare liberă.

13 Aprilie – satul Larga, raionul Briceni (Casa de Cultură). Intrare liberă.

14 Aprilie – orașul Chișinău (Palatul de Cultură al Feroviarilor, bld.Decebal, 2). Rezervarea tichetelor pe https://iticket.md/event/not-an-idol-concert-dor-de-casa

15 Aprilie – orașul Cahul (Palatul Culturii).

18 Aprilie – orașul Cantemir (Casa de cultură, str, Ştefan Vodă, 1). Intrare liberă.

19 Aprilie – orașul Drochia (Casa de Cultură). Intrare liberă.

20 Aprilie – orașul Strășeni (Casa de Cultură, str. Ştefan cel Mare, 70). Intrare liberă.

21 Aprilie – orașul Vulcănești (Casa de Cultură). Intrare liberă.

22 Aprilie – satul Congaz, raionul Comrat (Casa de Cultură). Intrare liberă.

23 Aprilie – orașul Chișinău (Palatul Național „Nicolae Sulac”, str.Pușkin, 21). Rezervarea tichetelor pe https://iticket.md/event/king-of-kings

25 Aprilie – orașul Nisporeni (Casa de Cultură). Intrare liberă.

27 Aprilie – orașul Cricova (Casa de Cultură). Intrare liberă.

Repertoriu nou, o echipă mai extinsă

Anul acesta trupa Not an Idol își va bucura prietenii cu un program deosebit. În premieră vor fi interpretate 5 piese noi. S-a largit și echipa, care va fi compusă de data aceasta din 22 de persoane. Formula instrumentală s-a mărit cu 2 muzicieni. Deasemenea, a fost format un mini-cor din 8 vocaliști din mai multe biserici din Chișinău.

„Dor de casă” este cel de-al doilea turneu național. Anul trecut Not an Idol a concertat în mai multe localități din țară și de peste hotare sub genericul „iStand”. În doar 5 ani, trupa Not an Idol a devenit cunoscută în mai multe țări din lume, ajungând cu cântecele sale la mii de oameni. Turneul „Dor de casă” este susținut de Misiunea „Grace in Action” din SUA.