De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 21 de ore

Prețurile la carburanți scad ușor

Ala Găină

Prețul la carburanți scade cu 10 bani pentru benzină și 12 bani pentru motorină. Astfel, un litru de benzină A 95 va costa vineri la pompă cel mult 27,59 lei, iar motorina se va vinde cu 26,8 lei.

Prețurile pentru comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard și-au atins nivelurile maximale pentru perioada curentă în zilele de 16 și 17 martie. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică apreciază că vârful valului de scumpiri accelerate din ultima perioadă a fost depășit și prețurile la pompă se stabilizează, se arată într-un comunicat de presă.

Joi, 17 martie, benzina A 95 poate fi procurată în staţiile din ţară cu maximum 27,69 lei pentru un litru, iar motorina – 26,92 lei/litru.