Atac cu drone lansat în timpul nopții de Rusia. Kievul spune că le-a doborât pe toate

Ala Găină

Ucraina a doborât toate cele opt drone de atac de tip Shahed lansate de Rusia în cursul nopții, au raportat Forțele Aeriene. Dronele au fost lansate din Primorsko-Akhtarsk, în sudul Rusiei, în largul coastei Mării Azov. Totodată, duminică, o piață din orașul Donețk, controlat de Rusia, a fost bombardată. Autoritățile separatiste au anunțat că există zeci de victime și au atribuit atacul Ucrainei.

Ucraina a doborât toate cele opt drone de atac de tip Shahed lansate de Rusia în cursul nopții, au raportat Forțele Aeriene la 22 ianuarie, potrivit The Kyiv Independent. Dronele au fost lansate din Primorsko-Akhtarsk, în sudul Rusiei, în largul coastei Mării Azov, au precizat Forțele Aeriene. Dronele au fost doborâte deasupra oblasturilor Nikolaiev, Herson, Dnipropetrovsk și Kirovohrad.

Trei drone au fost doborâte deasupra regiunii Dnipropetrovsk, iar resturile uneia dintre ele au provocat un incendiu în incinta unei întreprinderi, a declarat guvernatorul Serhii Lysak. Nu au fost raportate victime.

Potrivit Comandamentului Operațional de Sud al Ucrainei, două drone au fost doborâte deasupra regiunii Herson, alte două deasupra regiunii Nikolaiev și una deasupra regiunii Kirovohrad.