De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 53 de minute

Două mașini lângă un canal

Cutremurător// Un băiețel de 5 ani a murit după ce părinții l-au pedepsit

Ariadna Bulat

Băiețelul a fost pedepsit din motiv că a udat patul și a fost obligat de către tatăl său vitreg să alerge în toiul nopții mulți kilometri, având pe el doar lenjerie intimă. În cele din urmă, copilul a fost găsit fără suflare pe marginea unui canal.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii curente, într-o localitate din nordul Franței, raportează publicația la-croix.com.

În urma investigațiilor, s-a aflat că tatăl vitreg îl urmărea pe copil cu bicicleta, acesta neavând posibilitatea de a se opri.

Yanis a căzut de câteva ori, dar pedeapsa nu a fost oprită. În cele din urmă, micuțul a căzut definitiv, suferind un atac de cord.

Potrivit ziarului, La Voix du Nord, mama copilului, de 22 de ani, și tatăl vitreg, de 30, au fost arestați, fiind suspectați de omor din culpă și agresiune.