De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

Trupa celebra Tower of Power cântând pe scenă

Doi membri ai trupei Tower of Power au fost loviţi de tren. Ambii sunt spitalizaţi în stare gravă

Silvia Plop

"Într-un accident nefericit … bateristul David Garibaldi şi actualul basist Marc van Wageningen au fost loviţi de un tren în California", a precizat agentul lor de PR Jeremy Westby într-o declaraţie acordată CNN. Ambii membri ai grupului se află încă în spital, a completat acesta.

Potrivit pompierilor, accidentul s-a petrecut la Oakland, cu puţin timp înainte de ora locală 20.00 (ora 06.00, vineri, ora Moldovei). Ei au fost loviţi în timp ce se angajau în traversarea liniei de cale ferată, iar martorii susţin că în zonă nu erau avertizări sau semnalizări luminoase.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Departamentul de pompieri din Oakland a precizat că "mai mulţi pietoni au fost loviţi de tren", adăugând că la faţa locului au fost solicitate două ambulanţe.Trenul făcea legătura între oraşele californiene Sacramento şi San Jose şi avea la bord 26 de pasageri.
 Trupa, fondată în 1968, urma să cânte joi seara la clubul Yoshi din Oakland. Cele două concerte pe care urmau să le susţină au fost anulate, potrivit site-ului clubului.