Matthew Perry, care a jucat rolul lui Chandler Bing în serialul ”Friends”, a murit la 54 de ani

Adrian Sirbu

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în ”Friends”, a murit. Actorul avea 54 de ani, iar din primele informații, decesul a avut loc din cauza unui înec accidental. Investigatorii exclud la acest moment alte cauze și au explicat că nu există semne de violență sau alte indicii care să conducă spre ipoteza unei omucideri. 

Incidentul a avut loc sâmbătă, la locuința sa din Los Angeles, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din poliție.

Pe 23 octombrie, actorul posta pe Instagram o fotografie cu el în jacuzzi.

Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat și o parte de neșters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis Warner Bros. Television Group.

Serialul „Friends”, prezenta viața de zi cu zi a șase prieteni ce trăiesc în New York City. Producția a fost lansat în 1994 și s-a terminat în 2004. Ultimul episod a fost vizualizat de 52,5 milioane de telespectatori numai în Statele Unite ale Americii, scrie știrileprotv.ro.

Născut în Williamstown, Massachusetts, din părinți care erau actor și jurnalistă, Perry s-a mutat cu mama sa în Ottawa, Canada, după ce cuplul a divorțat, scrie news.ro.

Perry a fost inițial jucător de tenis de top în Canada. În adolescență, s-a mutat în Los Angeles, unde a locuit cu tatăl său și s-a arătat interesat de actorie, urmând pasiunea tatălui său.

După câteva roluri în filme și seriale care nu au înregistrat succes notabil, Matthew Perry, a fost distribuit în rolul lui Chandler Bing, un bărbat cu un umor aparte- amabil dar sarcastic în același timp,

Rolul neconvențional i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. A primit apoi alte patru nominalizări la râvnitul premiu pentru televiziune, inclusiv pentru rolul Joe Quincy din “The West Wing”.

În “Friends,” Perry a jucat alături de actorii Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joe), David Schwimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel) şi Lisa Kudrow (Phoebe). Comedia- una dintre cele mai de succes din istorie- era despre un grup unit de prieteni care trăiesc în New York.