De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 10 ore

Numărul victimelor atacului rus asupra clădirii din Nikolaev a crescut la șapte persoane

Redacția Liber TV

În urma atacului de marți asupra clădirii administrației regionale de stat Nikolaev, șapte persoane și-au pierdut viața, iar 22 sunt rănite. Lucrările de salvare continuă, transmite Serviciul de Stat pentru situații de urgență din Ucraina.

Unitățile SES au salvat și eliberat 18 persoane din dărâmături, care au fost predate echipajelor de ambulanță.

Serviciul de Stat de Urgență a raportat că pe 29 martie, în jurul orei 8:45 în Nikolaev, în urma bombardării și lovirii unei clădiri de birouri cu nouă etaje, secțiunea centrală a clădirii a fost distrusă de la etajul 9 până la etajul 1, fără incendiere.

Marți, 29 martie 2022, este a 34-a zi de invazie a Rusiei în Ucraina. Ofensiva Rusiei în Ucraina pare să se concentreze, în ultimele zile, pe depozitele de combustibil din apropierea Kievului. Cel puțin 10 astfel de facilități au fost bombardate. Cel mai recent – depozitul de combustibil din Rivne, după cum a anunțat guvernatorul regiunii. Iar armata rusă vorbește despre alte două depozite bombardate în regiunea Jîtomîr. Trupele Moscovei sunt blocate în mai multe părți ale Ucrainei și nu înregistrează un avans notabil, spune un oficial american din domeniul apărării.