De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

Rușii au bombardat orașul Harkov în timp ce oamenii stăteau la coadă pentru ajutor umanitar: Cel puțin 6 morți și 15 răniți

Ala Găină

Cel puțin șase civili au fost uciși și alți 15 răniți joi într-un bombardament al forțelor ruse la un oficiu poștal din Harkiv, în nord-estul Ucrainei, în timp ce oamenii stăteau la coadă în apropiere pentru ajutor umanitar, a declarat guvernatorul regional pe Telegram.

Conform datelor preliminare, șase civili au fost uciși și alți 15 răniți și internați în spital”, a scris Oleg Sinegubov.

Bombardamentul, efectuat cu „arme cu rază lungă de acțiune”, a lovit un oficiu poștal în apropierea căruia localnicii primeau ajutor umanitar, a spus el, denunțând o nouă „crimă a ocupanților ruși”.

Al doilea oraș ca mărime din țară cu aproape 1,5 milioane de locuitori înainte de război, Harkiv este situat la aproximativ patruzeci de kilometri de granița cu Rusia.

De la începutul invaziei de la sfârșitul lunii februarie, bombardamentele rusești au distrus acolo aproape o mie de clădiri, majoritatea clădiri rezidențiale, a declarat luni primarul său, Igor Terekhov, citat de presă.