(VIDEO) „Bine ați venit în iad”. Imagini cu un elicopter rusesc lovit în plin de o rachetă în Ucraina

Redacția Liber TV

Un clip video dat publicității de Forțele Armate ale Ucrainei surprind ceea ce pare a fi un elicopter rusesc doborât de o rachetă.

Aparatul de zbor explodează și se prăbușește în flăcări imediat ce este lovit. Nu se știe deocamdată dacă există supraviețuitori ai atacului. Videoclipul a fost postat cu mesajul: „Welcome to Hell!” – ”Bine ați venit în iad”.

Forțele Armate Ucrainene au anunțat în ultimele ore că în primele nouă zile ale invaziei ar fi distrus 40 de elicoptere de atac rusești. Kievul mai susține că a doborât 39 de avioane rusești și numeroase tancuri și vehicule blindate.

Estimările serviciilor de informații occidentale sugerau că înainte de invazie, Rusia mobilizase la granița Ucrainei în jur de 700 de aeronave – 450 de avioane și 250 de elicoptere.

Sunt zece zile de când Ucraina a fost invadată de Rusia. Un război nedrept, care a luat prin surprindere întreaga comunitate internațională, din cauza barbarismului și terorii induse de ruși. După zece zile, Ucraina rezistă eroic. Deși sleiți de puteri, militarii ucraineni opun rezistență cu o forță ieșită din comun doar pentru a-și apăra patria.