(VIDEO) Imagini înfiorătoare din Jîtomîr, unde un tată caută printre ruine locul unde bombele i-au ucis copilul

Redacția Liber TV

Un atac de amploare a fost lansat de Rusia în Jîtomîr. În mediul online au fost făcute publice imagini care arată dezastrul rămas după bombardamentul care a ras de pe suprafața pământului maternitatea din localitate, blocuri și case. Cei care au supraviețuit caută printre ruine în speranța că ar mai putea găsi pe cineva în viață.  

Din ceea ce a fost Jîtomîr nu a rămas nimic, după ce rușii au lansat o rachetă Kalibr. Imaginile arată dezastrul lăsat în urmă. Nicio clădire nu mai este în picioare, totul este un morman de moloz.

Oamenii care au scăpat cu viață caută disperați printre clădirile prăbușite: „Să vadă toată lumea ce face Rusia în Ucraina noaastră”, este mesajul îndurerat al unui bărbat.

Este unul dintre cei care a pierdut totul în tragedia de acum o zi.

„Am auzit împușcături. Fiica mea a murit. Vecinii mei au murit”, spune el.

El îi arată reporterului BBC locul unde fiica lui a fost ucisă, imaginile fiind cutremurătoare. Bărbatul merge printre ruine și la un moment dat se oprește în fața a ceea ce acum câteva zile era casa lui.

„Acesta este locul. Aici a fost omorîtă fiica mea. Se ducea la toaletă…. și asta a fost. Asta s-a întâmplat”, povestește el.

Jîtomîr este un oraș aflat la vest de Kiev. Acolo, în atacul devastator de ieri au fost lovite maternitatea și locuințe ale civililor.

sursa: digi24.ro