(VIDEO) Își pierde mințile! Propagandistul Soloviov spune că voluntarii ruși vin cu bani de-acasă, doar ca să participe la războiul din Ucraina

Ala Găină

Prezentatorul TV rus Vladimir Soloviov, considerat propagandistul favorit al Kremlinului, afirmă că Rusia își va îndeplini obiectivele în Ucraina dacă președintele Vladimir Putin ordonă ca „operațiunea militară specială” să treacă la modul „turbo”.

După o introducere în care se declară profund impresionat de numărul rușilor care au participat la manifestațiile de Ziua Victoriei în al Doilea Război Mondial, Soloviov afirmă că „este clar că dacă este luată decizia și trecem de la operațiunea militară specială la o operațiune militară ne vom putea atinge obiectivele”.

El amintește că „demilitarizarea” și „denazificarea”, precum și „libertate” pentru Donbas, se numără printre obiectivele pe care Rusia pretinde că le are în Ucraina, subliniind însă că obiectivul „ambițios”, anunțat pe 15 decembrie, este asigurarea securității Rusiei.

Prezentatorul rus se întreabă ulterior care este rostul discuțiilor despre mobilizare și decretarea stării marțiale, afirmând că Rusia poate câștiga războiul doar cu voluntarii care se înrolează benevol în forțele armate pentru a lupta în Ucraina.

„Există un număr incredibil de voluntari! Trebuie doar să li se spună unde să se prezinte. Oamenii sunt dispuși să își cheltuiască proprii bani ca să nu se prezinte cu mâna goală ”, exclamă Soloviov în timpul emisiunii difuzate miercuri seara.

Amintim că, în discursul său de Ziua Victoriei, președintele Vladimir Putin nu a declarat război Ucrainei, după cum se așteptau numeroși analiști și oficiali occidentali, măsură care i-ar fi permis să decreteze mobilizarea generală.