(VIDEO) Punct ochit, punct lovit! Cum le vin de hac ucrainenii blindatelor rusești, care atacă blocurile rezidențiale

Redacția Liber TV

O nouă înregistrare video apărută pe platformele social media cu luptele din războiul din Ucraina pare să arate un tanc ucrainean distrugând un vehicul blindat rusesc după ce a tras printr-o clădire distrusă de bombardamentele puternice.

Imaginile au fost redistribuite pe contul său de Twitter și de Rob Lee, expertul militar în forțele armate rusești care a partajat numeroase înregistrări video din războiul declanșat de președintele rus Vladimir Putin pe 24 februarie. 

Noua înregistrare video distribuită inițial pe mai multe canale de Telegram pare să arate un tanc ucrainean distrugând un vehicul blindat rusesc BMP după ce a tras printr-o clădire distrusă.

Nu este clar unde a fost realizată înregistrarea însă este posibil ca momentul să fi fost surprins în Mariupol unde forțele armate ale Rusiei încearcă să elimine ultimele rămășițe ale rezistenței ucrainene.

Un comandant al regimentului Azov a afirmat luni într-un mesaj distribuit pe Telegram că forțele ruse trag intenționat și „fără discernământ” asupra fabricii de oțel Azovstal din Mariupol, ultimul bastion al apărării ucrainene din orașul-port, unde se adăpostesc sute de femei și copii.