(VIDEO) Răzbunarea lui Putin// Cel puțin 8 persoane au murit și 24 au fost rănite în Kiev în urma atacurilor rusești cu rachete

Ala Găină

Rachetele rusești au lovit Kievului luni dimineață la o oră de vârf, fiind una dintre cele mai intense lovituri asupra capitalei de când Rusia a abandonat încercarea de a o captura în primele săptămâni ale războiului, într-o aparentă răzbunare după ce președintele Vladimir Putin a declarat că explozia de la podul Kerci a fost un ”atac terorist”.

Potrivit consilierului ministrului ucrainean de interne, Rostyslav Smirnov, cel puțin 8 persoane au murit și 24 au fost rănite.

Kiev. Începând cu ora 08:45, opt persoane au fost ucise și 24 rănite în bombardamentul rusesc asupra cartierului Shevchenkivskyi din capitală. Șase mașini au luat foc, iar peste 15 mașini au fost avariate„, a scris Smirnov.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că există morți și răniți în exploziile care au zguduit luni orașe din Ucraina și a acuzat Rusia că încearcă să șteargă țara sa „de pe fața pământului”.

„Ei încearcă să ne distrugă și să ne șteargă de pe fața pământului… să ne distrugă oamenii care dorm acasă în orașul Zaporojie. Ucideți oamenii care merg la muncă în Dnipro și Kiev”, a declarat Zelenski pe canalul său de Telegram.