De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 17 ore

(VIDEO) Sud-estul Europei, marcat de inundații. Cel puțin șapte persoane au murit

Redacția Liber TV

Ploile torențiale au provocat inundații fără precedent în sud-estul Europei, atât în zone rezidențiale, cât și în cele turistice din Grecia, Turcia și Bulgaria.

Cel puțin șapte persoane au murit, o mulțime de persoane sunt rănite, iar pagubele materiale sunt semnificative. Furtunile au provocat cel puțin șapte morţi, răniţi şi însemnate pagube materiale. Două persoane au murit, iar alte două sunt date dispărute în urma inundațiilor puternice care au afectat stațiunea Ţarevo de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

Ploile torențiale fac prăpăd și în Grecia, iar un bărbat a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el din cauza vremii nefavorabile. Mașinile au fost luate de ape și au ajuns în mare, în Pelion.

Două persoane au murit în urma inundaţiilor din metropola Istanbul, unde ploile torenţiale au transformat străzile în adevărate râuri.