(VIDEO) Tânără din Germania, ucisă și batjocorită de Hamas. Apelul disperat al mamei sale

Ala Găină

Unele dintre cele mai cutremurătoare imagini video din timpul atacurilor Hamas asupra Israelului au fost cele cu trupul aproape dezbrăcat al unei tinere, aruncat într-o camionetă în care se află mai mulți luptători islamiști, relatează Hotnews.

În clip se vede cum militanți Hamas înarmați stau în camionetă și strigă „Alahu Akbar”, iar palestinieni din jurul mașinii se bucură și vin și scuipă pe trupul fetei. (Clipul, unul deosebit de șocant, poate fi văzut aici)

Este vorba de Shani Louk, o tânără de 30 de ani cu cetățenie germană. Louk, artistă a tatuajelor, venise în Israel la festivalul de muzică Nova care a avut loc aproape de gardul de demarcație cu fâșia Gaza.

Mama fetei a recunoscut-o după tatuaje și a făcut un apel disperat la islamiștii Hamas să înapoieze trupul fiicei ei.

La Nova Festival, eveniment ținut într-o zonă rurală, au participat sute de persoane, care doreau să petreacă de o sărbătoare evreiască.

La primele ore ale dimineații însă, puțin timp după începutul atacurilor Hamas asupra Israelului, luptători islamiști au început să tragă și în ei.

Participanții la festival au început să fugă, dar unii dintre ei au fost loviți de gloanțe, iar unii au fost capturați de forțele Hamas.