(VIDEO) Volodimir Zelenski, mesaj DUR pentru ruși: „Frigul, foamea, întunericul și setea nu sunt la fel de înfricoșătoare și mortale pentru noi așa cum sunt „prietenia și frăția” voastră”

Redacția Liber TV

Președintele Ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un răspuns virulent la atacurile Rusiei asupra regiunii Harkov. În mesajul său nocturn de pe Telegram, președintele ucrainean a spus că deși Kremlinul încerca să priveze poporul său de „gaze, lumină, apă și mâncare”, nu va reuși în a-i înfrânge. „Încă credeți că ne puteți speria, înfrânge, să ne faceți să facem concesii?”, a întrebat el.

„Chiar prin întunericul impenetrabil, Ucraina și lumea civilizată în mod clar văd aceste atacuri teroriste. Lovituri de rachetă intenționate și cinice asupra infrastructurii civile esențiale. Și nu infrastructură militară. Regiunile Harkov și Donețk au fost tăiate. În Zaporojie, Dnipropetrovsk și Sumî există probleme parțial cu furnizarea de energie.

Încă credeți că suntem «un singur popor»? Încă credeți că ne puteți speria, înfrânge, să ne faceți să facem concesii? Chiar nu ați înțeles nimic? Nu ați înțeles cine suntem? Pentru ce suntem? Despre ce vorbim?

Uitați-vă la buzele mele:

Fără gaz sau fără voi? Fără voi

Fără lumină sau fără voi? Fără voi

Fără apă sau fără voi? Fără voi

Fără mâncare sau fără voi? Fără voi

Frigul, foamea, întunericul și setea nu sunt la fel de înfricoșătoare și mortale pentru noi așa cum sunt „prietenia și frăția” voastră. Însă istoria va punte totul la locul lui. Iar noi vom avea gaz, lumină, apă și mâncare…și fără voi!”, a declarat Zelenski.