ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

1 km tricolor

Carolina Hadji Michael: „Trebuie să recunoaștem ca pământurile noastre strămoșești au fost fărâmițate și neamul ne este dezbinat”

Sâmbătă, 17 februarie 2018, 17:43

„Pe cei care nu-i poţi face să cunoască adevărul, învaţă-i cel puţin să nu-l dispreţuiască”. (Monseniorul Vladimir Ghika)

Carolina Hadji Michael este o unionistă convinsă și mereu a militat pentru reîntregirea neamului românesc. Spune că își dorește unirea, pentru că am fost despărițiți pe nedrept și e de datoria noastră să reparăm greșelile trecutului. Astfel, atunci când a aflat că Asociația „UNIREA - ODIP” a fost amendată cu 6500 de lei pentru că a colectat semnături pentru Unirea cu România, a hotărât să se implice și să îi susțină financiar pe tinerii unioniști din Republica Moldova. „Am hotărât să susțin mișcarea unionistă, deoarece la fel ca și Asociația „UNIREA-ODIP”, eu sunt pentru promovarea valorilor naționale românești și Reunirea României Mari”, a declarat pentru Liber TV Carolina Hadji Michael.  

Carolina Hadji Michael

Carolina are un mesaj pentru toți românii de pretutindeni: „Noi, basarabenii, trebuie să fim sinceri în privința originii noastre românești. Trebuie să recunoaștem că pământurile noastre strămoșești au fost fărâmițate și neamul ne este dezbinat. Sunt sigură că fiecare din noi dorește reîntregirea neamului și pământului nostru românesc. Reîntregirea țării e de datoria noastră - pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, a adăugat Carolina Hadji Michael. 

Dacă vrei să susții și tu cauza unionistă și activitățile patriotice ale Asociației „UNIREA - ODIP”, click aici.