De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 18 ore

Alexandr Petkov: „Astăzi se decide soarta Bălțiului”

Ala Găină

Candidatul Partidului Politic Partidul Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, îi îndeamnă pe locuitorii orașului să nu stea acasă, să iasă la vot. „Astăzi, pe 19 noiembrie, fără exagerare, se decide soarta Bălțiului”, a spus Alexandr Petkov, într-o adresare video, transmite IPN.

„De fiecare din voi depinde dacă deja de mâine în municipiul Bălți va începe o renovare totală sau orașul va intra într-o nouă și inutilă irosire de bani pentru încă o rundă de alegeri (alegeri repetate, n.r.) . Stimați bălțeni, ieșiți la alegeri, nu stați acasă!”, a declarat Alexandr Petkov.

Alegerile în turul II sunt considerate valabile dacă la ele participă cel puțin 1/5 din numărul persoanelor înscrise în listele electorale. Se consider ales candidatul care a acumulat cel mai mare număr de voturi. În caz de paritate de voturi, se consider ales cel care a obținut cel mai mare număr de voturi în primul tur.

Secțiile de votare sunt deschise între 07.00 și 21.00.