Alexandr Petkov l-a invitat repetat la dezbateri pe contracandidatul său de la Bălți

Adrian Sirbu

Candidatul Partidului Politic Partidul Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, i-a lansat repetat invitația la dezbateri contracandidatului său de la Partidului Socialiștilor, Maxim Moroșan. Potrivit lui Petkov, dezbaterile trebuie să devină o luptă de idei corectă și competitivă, iar bălțenii vor putea aprecia candidații după justa lor valoare, transmite IPN.

Candidatul PPPN susține că prima dată l-a invitat pe oponentul său la dezbateri publice pe 9 noiembrie, dar Maxim Moroșan încă nu a răspuns

Au trecut trei zile de când l-am invitat pe contracandidatul meu Maxim Moroșan la dezbateri, dar până acum nu a urmat nici o reacție. Doresc ca locuitorii municipiului să ne audă ideile, astfel încât să putem concura cu propunerile cu care venim în fața bălțenilor”, a menționează Alexandr Petkov.

Petkov a remarcat că, deși până la cel de-la doilea tur al scrutinului a rămas puțin timp, în oraș parcă nici nu ar exista campanie electorală, „candidatul PSRM nu se vede și nu se aude”.

Nu văd contracandidatul. Nu merge nicăieri. Am luat legătura cu Partidul Socialiștilor, am sunat personal oficiul teritorial, am vorbit cu secretara și l-am invitat din nou. Maxim, hai să ieșim la dezbateri și să discutăm. Bălțenii să ne audă, bălțenii să ne vadă și să compare. Am auzit că aveți o mulțime de idei, ați dat citire la câteva programe. Să le discutăm public”, a declarat candidatul PPPN.

Potrivit lui, dezbaterile pot avea loc de luni până miercuri, la orice oră convenabilă, în orice limbă.

Tot astăzi, candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, l-a invitat pe liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, să participe vineri, 17 noiembrie, într-o dezbatere publică, la 18.00, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți.