dd

AUR cere demisia ministrului Sănătății, Ala Nemerenco

Redacția Liber TV

De când decapturatoarea Nemerenco a devenit ministru Sănătății, în Ministerul Sănătății e un haos și o debandadă fără precedent. Declarațiile halucinante ale Ministrei Nemerenco, precum că: virusul se răspândește mai mult noaptea decât ziua, au stârnit râsul în hohote ale medicilor, specialiștilor și cetățenilor Republicii Moldova, am devenit faimoși la capitolul prostie, am devenit ridicoli. La postul public național de radio cu acoperire pe tot teritoriul Republicii Moldova, Ministra Nemerenco a declarat: "și chiar dacă ar fi problema aceasta cu controlul populației, cu ciparea populației; Nu înțeleg care ar fi problema să introduci la copii aceste cipuri și să le aibă pentru toată viața". Declarație demnă de premiul Oscar la prostie și premiul Nobel pentru combaterea oricăror structuri neuronale”, a declarat liderul AUR, Vlad Bilețchi.

Potrivit AUR, s-a întrecut orice limită, iar continuarea exercitării acestui funcții pune în pericol viața și sănătatea oamenilor.

„Ministrul Sănătății – Ala Nemerenco TREBUIE DEMISĂ URGENT, cât nu este prea târziu. S-a trecut orice limită, continuarea exercitării acestei funcții va provoca daune irecuperabile sistemului de sănătate publică și pune în pericol viața și securitatea cetățenilor Republicii Moldova. Vremurile bune nu înseamnă vaccinuri expirate, dispărute și declarații deplasate”, a precizat Bilețchi.