Candidata CUB din Durlești, Eleonora Şaran își propune să extindă proiectele de asigurare cu servicii de apă şi canalizare

Adrian Sirbu

Încă minimum trei străzi din orăşelul Durleşti urmează să fie asigurate cu sisteme de apă şi canalizare. Acest lucru este indicat în platforma electorală a Eleonorei Şaran, candidatul Coaliţiei Unitate şi Bunăstare la primăria Durleşti, scrie Curentul.md
„Planurile noastre de asigurare cu apeduct şi canalizare vizează astfel de străzi ca: Testimiţeanu (patru porţiuni), Rediul Mic (două porţiuni), Voluntarilor. După implementarea acestor proiecte, vor urma şi altele. Avem o viziune clară de asigurare a durleştenilor cu apeduct şi canalizare şi ea va fi implementată treaptă cu treaptă”, se menţionează în documentul citat.
În raportul de activitate prezentat anterior de Eleonora Şaran se menţionează că, în ultimii 8 ani, s-a acordat o atenţie deosebită asigurării localităţii cu apeduct şi canalizare.
„Astfel, graţie proiectelor implementate, dvs., aţi beneficiat şi beneficiaţi suplimentar de 12 324 metri de apeduct şi 10 855 metri de canalizare. Dar nu ne optim aici. Aveţi încredere – Dezvoltarea va continua”, se spune în documentul citat.