Candidatul PAS la șefia Primăriei Chișinău, Lilian Carp, a lansat o campanie amplă împotriva construcțiilor ilegale din capitală

Ala Găină

Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a lansat o campanie amplă împotriva construcțiilor ilegale din oraș și suburbii. El a subliniat că problema construcțiilor ilegale este una actuală și urgentă, care necesită soluționare în Chișinău, inclusiv în localitatea Codru.

Carp a declarat că promovează un oraș fără construcții ilegale și a adăugat că trebuie să se intervină pentru a stopa afacerile legate de astfel de construcții. El a menționat că Orășelul Codru nu este o excepție și se confruntă și el cu aceeași problemă.

De asemenea, candidatul PAS a adus în discuție problema grădinițelor, afirmând că unica grădiniță existentă în Or. Codru nu dispune de locuri libere, iar construcția a două grădinițe suplimentare este necesară în zonă.

Carp a subliniat și necesitatea creării unui parc central în Or. Codru și amenajarea zonelor de agrement și terenurilor de joacă pentru copii.

El a invitat locuitorii să se alăture echipei PAS și să voteze pentru Stelian Manic pentru funcția de primar al Or. Codru la alegerile programate pe 5 noiembrie. Carp a subliniat că împreună cu colegii săi, se angajează să discute despre problemele reale și să identifice soluții concrete pentru dezvoltarea localității.