Candidatul PSDE, Vadim Brînzaniuc, propune crearea mai multor zone de agrement pentru copii

Ala Găină

Candidatul PSDE pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, Vadim Brînzaniuc, își propune să creeze mai multe zone de agrement în Capitală. 

Brînzaniuc spune că astăzi în Chișinău nu există zone de agrement bine amenajate.

„Toate administrațiile de până acum au ignorat complet acest subiect. A mai rămas un singur parc de distracții mare în Chișinău, în care generația mea când erau copii își petrecea timpul și nu știu dacă aș recomanda copiilor mei să meargă acolo. Desigur, în ultimii ani, locuri de agrement și de joacă au fost construite în centrele comerciale, însă te costă o avere să-ți lași copilul pentru o oră să petreacă în voie. Din păcate, mulți nu-și permit acest lux”, spune Brînzaniuc.

El și-a propus ca în următorii 4 ani să reabiliteze 2 zone mari de agrement din Capitală.

„Este vorba despre cea din parcul Valea Trandafirilor și din Parcul „Dumitru Râșcanu”. Vom reconstrui din temelii aceste două zone mari de agrement, pentru a oferi distracție, dar și siguranță pentru cei care le vor vizita. Vom reabilita aceste zone după conceptul Parcului „Lumea Copiilor” din sectorul 4 din București, unde am activat în ultima perioadă. Trebuie să avem grijă de copii și de viitorul lor, să le oferim posibilitatea să-și trăiscă în voie și în siguranță copilăria”, spune Brînzaniuc.