Ceban: Bugetul Chișinăului a fost dublat, investițiile au crescut considerabil, iar peste 500 de milioane de lei au fost atrase în ultimul an

Redacția Liber TV

Bugetul municipiului Chișinău a fost dublat în comparație cu acum patru ani în urmă. O spune președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, care a vorbit astăzi despre investițiile atrase din diferite surse, pentru dezvoltarea Chișinăului. 

„În câteva cifre, bugetul a fost dublat în comparație cu ce aici am avut acum patru ani în urmă. Investiții în capitală au crescut considerate de câteva ori și acest lucru vă putea fi vizualizat. Avem proiecte foarte mari finanțate din exterior. Deci cel mai mare număr de proiecte de actualitate pentru dezvoltare urbană general și pentru societate, spuneam anterior 2,5 miliarde lei”, a declarat Ceban.

El a mai menționat că investițiile în capitală au crescut considerabil, iar peste 500 de milioane de lei au fost atrase în ultimul an.

„Peste 500 de milioane de lei investiții atrase, doar în ultimul an. Eu vreau să spun că municipiul Chișinău este o entitate cu un potențial enorm și dacă lucruri din punct de vedere managerial sunt făcute corect, aici putem să obținem rezultate majore. Asta înseamnă transparență, asta înseamnă utilizarea banului public în mod corect, asta înseamnă planificarea corectă și evident digitalizarea multor procese”, a mai spus Ceban.