claudiu tarziu aur alegeri 11 iulie

Claudiu Târziu, mesaj pentru moldoveni, înainte de alegeri: Basarabia are nevoie de AUR, de stabilitate și viziune!

Redacția Liber TV

„Frați români de dincolo de Prut, Ziua de 11 iulie, Duminică, poate și trebuie să însemne un moment istoric. Momentul îndreptării unei aspre nedreptăți care datează de 8 decenii. Momentul unei Renașteri. Sunteți chemați la urne în cadrul alegerilor parlamentare anticipate – un scrutin esențial, o bătălie, de fapt, pentru a respira și a simți românește. Suntem foarte aproape de o reușită unică. O singură cauză, un singur fior, o singură formațiune – Alianța pentru Unirea Românilor – aleasă atât în Parlamentul de la București, cât și în Legislativul de la Chișinău.

El a mai spus că reunirea celor două state românești, obiectiv asumat de către formațiunea politică pe care o reprezintă, este o necesitate istorică și un act de dreptate.

Noi, AUR, vrem Unirea celor două state românești! Am afirmat-o răspicat și o vom repeta până nu vom mai avea glas: România și Republica Moldova sunt separate de o graniță artificială și din ce în mai greu de îndurat. Reunificarea este datoria noastră ca neam. Este un imperativ istoric. De 3 decenii sunteți neglijați sau amăgiți de guvernele de la București. Care, prin acțiunile sau inacțiunile lor, nu au făcut decât să tărăgăneze și chiar să împiedice realizarea dezideratului nostru național. Dar Basarabia noastră are nevoie de stabilitate și de viziune, de o economie funcțională și de reformarea clasei politice, de sprijin concret în lupta anticorupție și de siguranță la granițe. În timp ce România are nevoie de lărgirea sferei de influență regională și de un cuvânt care să cântărească mai greu într-o Europă a națiunilor suverane. Suntem chemați la Unire!”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.