aur

Deputat AUR: Pe 11 iulie Republica Moldova poate scăpa de 31 ani de umilință și minciună

Redacția Liber TV

Alianța pentru Unirea Românilor a trecut Prutul, iar într-un timp record a reușit să coaguleze un veritabil bloc unionist. Adevărații unioniști din Republica Moldova au în sfârșit pe cine să pună ștampila la alegerile din 11 iulie. Politicienii de la Chișinău vor primi o palmă din partea electoratului, așa cum s-a întâmplat și la București, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Daniel-Gheorghe Rusu le transmite un mesaj puternic moldovenilor, care vor putea scrie istorie la alegerile parlamentare:

Pe 11 iulie, prin votul tău, Republica Moldova se poate cutremura din temelii! Pe 11 iulie, la un vot distanță, Republica Moldova poate redevenii România! Pe 11 iulie, cu ajutorul patrioților adevărați, Republica Moldova poate scăpa de 31 ani de umilință și minciună! Pe 11 iulie, Republica Moldova poate dovedi și poate redobândi identitatea și demnitatea furată. Pe 11 iulie, poate fi „ Ziua independenței” de sub jugul prostiei și a manipulării! Pe 11 iulie, spargem ghinionul! În 11 iunie vom striga într-un glas poezia lui Eminescu și strigătul de luptă al lui Ștefan cel Mare: ,,Basarabia e România!