Eleonora Șaran, candidata CUB în Durlești: „Avem viziune, avem dorinţă şi avem capacităţile necesare pentru a transforma orăşelul Durleşti într-o localitate cu adevărat dezvoltată”

Ala Găină

„Avem viziune, avem dorinţă şi avem capacităţile necesare pentru a transforma orăşelul Durleşti într-o localitate cu adevărat dezvoltată, modernă, cu un înalt nivel de trai”. O spune Eleonora Șaran, candidata CUB la funcția de primar al orașului Durlești. Într-o postare pe facebook, ea a făcut un bilanț al campaniei electorale. 
„Comunicarea cu oamenii tot timpul a fost pentru mine o sursă de energie şi de inspiraţie, care mi-a oferit şi îmi oferă în continuare puterea de a merge înainte. Pentru mine este o onoare să pun la dispoziţia durleştenilor toate cunoştinţele, toată experienţa mea şi a echipei mele, pentru a face mai bună viaţa în localitatea noastră dragă”, a declarat Eleonora Șaran.
Candidata CUB  a relatat și despre problemele cu care s-a confruntat în timpul celor 8 ani de activitate în cadrul Primăriei Durlești.
„Nu e uşor – de multe ori întâlnim probleme şi obstacole acolo unde nu ar trebui să fie. Nu o dată ni s-au creat piedici în mod artificial, s-a încercat sabotarea eforturilor mele şi ale colegilor, blocarea unor proiecte importante, menite să schimbe în bine situaţia în orăşelul nostru. Dar de fiecare dată am trecut peste aceste obstacole şi am mers mai departe, pentru că tot timpul am simţit susţinerea dvs., stimaţi durleşteni! Tot timpul am avut şi avem în continuare certitudinea că ceea ce facem e pentru binele dumneavoastră, pentru Durleşti”, a mai declarat Eleonora Șaran.
Șaran le-a mulțumit oamenilor pentru sprijinul acordat și pentru implicarea de care au dat dovadă.
„Împreună suntem o forţă care are capacitatea să asigure continuitatea şi finalitatea tuturor proiectelor de dezvoltare a orăşelului Durleşti, care sunt în desfăşurare sau bazele cărora abia au fost puse. Avem încă mult de muncit şi conştientizăm pe deplin acest lucru, dar, cu siguranţă, suntem pe calea cea dreaptă.  Vă îndemn şi de această dată să ne manifestăm solidar şi să ne susţineţi în alegerile din data de 5 noiembrie 2023”, a conchis Eleonora Șaran.
Candidata CUB, Eleonora Șaran figurează cu numărul 3 în buletinul de vot pentru alegerile primarului din orașul Durlești.