Eleonora Șaran, CUB: „În orașul Durlești va fi construit un Centru Multifuncțional ultramodern”

Adrian Sirbu

„În orașul Durlești va fi construit un Centru Multifuncțional ultramodern”. Este promisiunea făcută de candidata CUB din orașul Durlești, Eleonora Șaran. Potrivit ei, acest Centru Multifuncțional reprezintă o inițiativă semnificativă ce vizează facilitarea accesului la o gamă diversificată de servicii publice esențiale.
Printre obiectivele principale ale acestui proiect se numără includerea sub același acoperiș a unor instituții cheie pentru comunitate, precum:
  • Primăria Durlești;
  • sediul Poliției Locale;
  • Oficiul Poștal;
  • Oficiul Forței de Muncă;
  • Agenția Servicii Publice.
„Prin aducerea laolaltă a acestor servicii, proiectul se va concentra pe optimizarea eficienței administrative și pe sporirea confortului și accesibilității pentru toți cetățenii orașului Durlești. Centrul multifuncțional va oferi un spațiu modern și funcțional, echipat conform celor mai înalte standarde de siguranță și tehnologie, pentru a asigura un mediu optim de lucru și desfășurare a activităților administrative. De asemenea, proiectul va integra soluții inteligente de management al fluxului de persoane și de prelucrare a datelor, având ca scop reducerea timpului de așteptare și creșterea transparenței în relația cu cetățenii”, a declarat Eleonora Șaran.
Șaran mai spune că scopul și intențiile sale primordiale sunt dedicate progresului și dezvoltării durabile a orașului, fiind mereu deschisă la dialog și colaborare pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în viața comunității locale.